30 kesäkuuta, 2013

Pinaattilätyt // Spinach pancakes

  • 3 kananmunaa                                                 /  3 eggs
  • 2 dl ranskankermaa (200g)                              /  2 dl crème fraiche
  • 1/2 tl suolaa                                                     /  1/2 teaspoon salt
  • 1/2 dl öljyä                                                      /  1/2 dl oil
  • 150g pinaattia (esim. pakaste)                         /  150g spinach (for example frozen)
  • 4,5 dl vehnäjauhoja                                        /  4,5 dl wheat flour
  • 5 dl vishyä                                                      /  5dl gassy water
  • voita paistamiseen                                          / butter for frying



  • 1. Riko munat kulhoon ja lisää ranskankerma. Sekoita. / Break the eggs into a bowl and add the crème fraiche. Mix those together.

    2. Sekoita joukkoon suola, öljy ja pinaatti. / Mix with salt, oil and spinach.

    3. Lisää vuorotellen vehnäjauhoja ja vishyä. / Add wheat flour and gassy water alternately.

    4. Tarkista maku! / Test the taste!

    5. Anna taikinan levätä tunti. / Let the dough rest for an hour.

    6. Paista pienellä lettupannulla. Laita pannulle voita ennen taikinan asettamista! / Fry in a small pancake pan. Put the butter to the pan before the dough.

    <3 Essi

    Ei kommentteja :

    Lähetä kommentti